Konstelace v Praze

konstelace v Praze – ukončení

 

Vážení a milí!


Cyklus pravidelných čtvrtečních konstelací v Praze v prostorách jazykové školy Miramare jsem musel ukončit.


Náklady spojené s jízdou Kaznějov – Praha – Kaznějov, nájem prostory a čas strávený v rámci konstelací je nutné alespoň pokrýt.To vyžaduje účast více zúčastněných lidí.Pravidelně nás docházelo 5 – 7. Z nich chodili dva pozvaní, kteří si nemohli dovolit platit vstupné.

Přestože konstelace vždy dopadly velice dobře a všichni jsme měli příjemné pocity, žádní klienti nepřibývali.

Pravidelné konstelace mohou fungovat, pokud lidé chodí častěji než jednou. Svojí účastí sledují osobní rozvoj. Konstelace jsou přínosem pro všechny zúčastněné a připomínají nám témata, která jsme si často i sami prožívali.Průběh konstelací nás čistí od zásadnějších bloků po jejich zbytky.
Věřím, že se do Prahy s konstelacemi jednou vrátím.Nějak mne oslovili lidé odsud. Mám pocit, že dobře rozumím jejich problémům a způsobům, jak je řeší .Velmi dobře se v jejich vzorcích chování orientuji. Je pro mne čitelný.


Myslím, že nefunkčnost pravidelného konání konstelací tkví i v tom, že se nemohu starat o zviditelnění těchto akcí v Praze.


Pokud by se našel někdo, kdo by se o tohle staral, mohou konstelace pokračovat.
Znamená to rozsev letáčků a informací na ta „správná“ místa a snad i komunikaci s lidmi, které by to mohlo zajímat a pomoci .V současné době nemám čas zabývat se těmito věcmi na místě, které je pro mne relativně daleko.

 

Jak jsem se dostal ke konstelacím a jakým způsobem je vedu naleznete na stránce

http://www.navratksobe.cz/inpage/ja-a-konstelace/